Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de Ahh Bra? Wij geven u graag een antwoord op de veelgestelde vragen, zodat u waarschijnlijk direct weet waar u aan toe bent. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij horen graag van u.

Hoe kies ik de juiste maat Ahh Bra?

U kunt de juiste maat Ahh Bra kiezen door uit te gaan van uw eigen kledingmaat en daar 1 maat bij op te tellen. Draagt u kleding in maar S? Dan betekent dit dat u gebruik kunt maken van een Ahh Bra in maat M. Draagt u kleding in maat L? Dan past de AhhbraBH in maat XL u het best. U heeft de keuze uit de Ahh Bra in de maten XS tot XXXXL, waardoor praktisch alle vrouwen in Nederland hier gebruik van kunnen maken.

Kan ik de Ahh Bra online bestellen?

Ja, u kunt de Ahh Bra eenvoudig online bestellen. Het is een van de meest gestelde vragen over de Ahh Bra, waardoor we blij zijn dat we u hier een dergelijk positief antwoord op kunnen geven. U kunt de Ahh Bra online uitzoeken en bestellen, wij leveren deze standaard uit voorraad. Dat betekent dat u er snel de beschikking over heeft.

Hoelang duurt het voordat ik de bestelling in huis heb?
Gemiddeld duurt het slechts 24 uur, voordat u de Ahh Bra beha in huis heeft. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling en maken de Ahh Bra klaar voor verzending. Vervolgens dragen we uw pakket over aan de vervoerder, die er de volgende dag voor zorgt dat u aan de deur het pakket kunt verwachten. Op die manier zorgen we ervoor dat u morgen de Ahh Bra al kunt dragen, indien u deze vandaag nog bestelt.

Kan ik de Ahh Bra combineren met mijn kleding?

Ja, het is goed mogelijk om de Ahh Bra te combineren met uw kleding. Ook dit is een van de meest gestelde vragen over de Ahh Bra. U kunt gebruik maken van zes kleuren beha’s, waaronder, beige (lichaamskleur), wit en zwarte kleur. Dit maakt het mogelijk om de Ahh Bra te combineren met de rest van uw outfit, tot een stijlvol geheel.

Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Download een herroepingsformulier modelformulier

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres
AhhBraBH.nl, Waanderweg 132, 7812HZ Emmen

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Verzending & verzendkosten
Voor Nederlandse klanten is verzending geheel gratis ongeacht de bestelwaarde. Alle bestellingen worden over het algemeen verstuurd met een Track & Trace code. Als u voor 17:00 uur een bestelling plaatst versturen wij deze dezelfde dag. Gemiddeld komt 95% van de bestellingen op tijd aan. Op zondag wordt niet bezorgd en op maandag wordt brievenbuspost niet bezorgd.

Bezorging & niet aanwezig?
Niet aanwezig als de bezorger komt? Dan zal de bezorger het op een ander moment weer proberen. Na twee niet gelukte bezorgpogingen zal het pakketje worden afgegeven bij een PostNL-locatie. U hebt dan 2 weken de tijd om het pakketje op te halen. Het kan ook voorkomen dat de bezorger het pakketje afgeeft bij de buren. Komt uw bestelling beschadigd en/of kapot aan? Meldt dit dan binnen 24 uur na ontvangst.
Zorg ervoor dat uw adres(gegevens) aan de algemene voorwaarden van PostNL voldoet.

Retourmogelijkheden
Retourneren indien mogelijk in originele verpakking. Zorg voor een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en zorg er bovendien voor dat dit onbeschadigd is. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument haar de herroeping meldt. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Betaalmogelijkheden en verzendkosten
iDEAL – Elke Nederlandse bank werkt met iDEAL. Dit is een snel en gemakkelijk online betaalsysteem.
Overschrijving per bank – Wanneer u de bestelling plaatst krijgt u alle benodigde gegevens zodat u zelf het bedrag kan overmaken.
Onder rembours – U betaalt pas wanneer de postbezorger de bestelling bij u aflevert. Let op, de kosten voor rembours bedraagt €19,45.
PayPal – Online betalen via mail. Via PayPal kunt u ook met uw Creditcard betalen ook al hebt u geen PayPal-account.
Bancontact, KBC/CBC Mister cash en Belfius direct net – is een bank uit België.
Sofort en Giropay – is een bank uit Duitsland.
EPS – is een bank uit Oostenrijk.
Bitcoin – is een virtuele munt.

Hoe plaats ik een bestelling?
U kunt producten toevoegen aan uw winkelmand. Vervolgens gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en dient u de adresgegevens in te vullen en ziet u de beschikbare betaalmogelijkheden. Klik op “afrekenen of bestelling plaatsen” en u gaat automatisch naar uw bank als u hebt gekozen voor iDEAL.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (SGC). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (ODR).

[maxbutton name=”Webshop”]