Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de Ahh Bra? Wij geven u graag een antwoord op de veelgestelde vragen, zodat u waarschijnlijk direct weet waar u aan toe bent. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij horen graag van u.

Hoe kies ik de juiste maat Ahh Bra?

U kunt de juiste maat Ahh Bra kiezen door uit te gaan van uw eigen kledingmaat en daar 1 maat bij op te tellen. Draagt u kleding in maar S? Dan betekent dit dat u gebruik kunt maken van een Ahh Bra in maat M. Draagt u kleding in maat L? Dan past de AhhbraBH in maat XL u het best. U heeft de keuze uit de Ahh Bra in de maten XS tot XXXXL, waardoor praktisch alle vrouwen in Nederland hier gebruik van kunnen maken.

Kan ik de Ahh Bra online bestellen?

Ja, u kunt de Ahh Bra eenvoudig online bestellen. Het is een van de meest gestelde vragen over de Ahh Bra, waardoor we blij zijn dat we u hier een dergelijk positief antwoord op kunnen geven. U kunt de Ahh Bra online uitzoeken en bestellen, wij leveren deze standaard uit voorraad. Dat betekent dat u er snel de beschikking over heeft.

Hoe lang duurt het voordat ik de bestelling in huis heb?
Gemiddeld duurt het slechts 24 uur, voordat u de Ahh Bra beha in huis heeft. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling en maken de Ahh Bra klaar voor verzending. Vervolgens dragen we uw pakket over aan de vervoerder, die er de volgende dag voor zorgt dat u aan de deur het pakket kunt verwachten. Op die manier zorgen we ervoor dat u morgen de Ahh Bra al kunt dragen, indien u deze vandaag nog bestelt.

Kan ik de Ahh Bra combineren met mijn kleding?

Ja, het is goed mogelijk om de Ahh Bra te combineren met uw kleding. Ook dit is een van de meest gestelde vragen over de Ahh Bra. U kunt gebruik maken van zes kleuren beha’s, waaronder, beige (lichaamskleur), wit en zwarte kleur. Dit maakt het mogelijk om de Ahh Bra te combineren met de rest van uw outfit, tot een stijlvol geheel.

Naar de Webshop >>